Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Lasalle Draadgordijn Vlam Vertragend

Lasalle Draadgordijn Vlam Vertragend

Lasalle vlam vertragende Draadgordijnen

Waarom Lasalle Draadgordijnen gebruiken?

Draadgordijnen zijn zonder speciale behandeling kwetsbaar als er open vuur in de directe omgeving is of komt. Daarom wordt er met name op lokaties of plekken waar veel mensen bij elkaar komen hoge eisen gesteld aan de brandveilgheid van de toepaste materialen. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, een restaurant, een tentoorstelling of een kantoor. Om hoge eisen van brandveligheid te waarborgen moeten de draadgordijnen worden behandeld met een zogenaamde vlamvertrager. Een vlamvertrager of brandvertrager is een materiaal dat vuur verhindert of de verbreiding van vuur vertraagt, De vlamvertragende draadgordjnen zijn gemaakt met draden die tijdens het verfbad van de draden zijn behandeld met een vlamvertrager. Indien gewenst kan er een certicaat worden meegestuurd met de draadgordijnen waarin de resultaten van de testen door een duits instituut worden weergeven waarin wordt aangetoond dat de draadgordijnen inderdaad aan de hoge normen vlam vertaging voldoen.

Toepassing van Lasalle vlam vertragende draadgordijnen

De Lasallle draadgordijnen kunnen op vele manieren worden toegepast zowel zakelijk als prive. Voorbeelden van het gebruik van Lasalle vlam vertragende draadgordijnen zijn als afscheiding in een ruimte, voor een raampartij of als decoratie en het uit gezicht brengen van een rommilge hoek in kantoor of magazijn.  Directe inkjk bijvoorbeeld in een gesprekshoek kan worden beperkt en een intieme sfeer kan worden aangebracht. door het toepassen van een creatieve ophanging kunnen er cirkels, bochten  of andere figuren worden gemaakt. Er zijn geen specieke bouwkundige voorzieningem nodig dan alleen het ophangsysteem.

Kleuren en maten van Lassale draadgordijnen

Lasalle vlam vertragende draadgordijnen zijn beschikbaar in Wit en Zwart. Er zijn van sommige maten nog beschikbaar  Champagne, Rood en Zilvergrijs.

De Lasalle draadgordijnen zijn leverbaar in de maat 90cm breed bij 250cm hoog en een serie van 300cm breed met een hoogte van 300cm, 400cm en 500cm. Dus bij uitstek geschikt voor het toegepassen op lokaties waar gewerkt moet worden in een hoge ruimte.

Net als niet behandelde draadgordijnen kunnen de Lasallle draadgordijnen met een (scherpe) schaar op breedte en op hoogte worden gemaakt.

Ophanging van Lasalle draadgordijnen

Lasalle vlamvertragende draadgordijnen zijn aan de bovenkant voorzien van een zogenamde tunnel waar bijvoorbeeld een roede door heen kan worden gestoken. De maximale diameter van de buis, roede of stok is 35mm. Voor het overbruggen van grote afstanden wordt er vaak gebruikt gemaakt van een gespannen staaldraad. De goridjnen kunnen strak worden opgehangen of met een plooi. Om de Lasalle draadgordijnen geplooid op te hangen kan er gebruik worden gemakt van klittenband of plooiband wat op de tunnel wordt genaaid of bevestigd. andere mogelijkheid is het aanbrengen van zeilringen. Geplooid geven de Lasalle draadgordijnen een grotere flexibiliteit om het juiste effect te bereiken. Een uitgebreide beschrijving staat op de website https://www.draadgordijn.nl/veel-gestelde-vragen

Densiteit van de draden van Lasalle draadgordijnen

Er worden 10 draden per inch gebruikt en de draden hebben een dikte van 1,2mm. Als er minder doorkijk nodig is dan kunnen de Lasalle vlamvertragende draadgoridjnen net beste op geplooid worden gebruikt. Hou wel rekeing dat er dan meer breedte van het gordijn nodig is, circa 1,5 tot 2x de gewenste breete

 Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.