Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Balletjes strengen gordijnen

Wat zijn balletjes streng gordijnen?

Balletjes streng gordijnen is de ideale oplossing voor architecten en ontwerpers om hun ideeën om te zetten in realiteit. Onze klant specifieke ontwerpen gaan veel verder dan traditionele kralengordijnen. Ball chain gordijnen zijn de perfecte architectonische ontwerp element voor het maken van creatieve toepassingen in restaurants, hotels, nachtclubs, casino’s, winkels, spa’s, kantoren en niet te vergeten in onze woonhuizen. Het balletjes streng gordijn is een geweldige manier om een ruimte op te delen zonder dat het een opgesloten gevoel geeft. Het creëert een besloten ruimte met behoud van licht en lucht.

Specificaties van de balletjes streng gordijnen

De balletjes streng gordijnen hebben geen beperkingen in afmetingen. Zowel de hoogte als de breedte zijn volledig aanpasbaar naar de eisen van je project. De volgende uitvoeringen zijn mogelijk

  1. Materiaal: Koper, staal , rvs , enz.
  2. Oppervlaktebehandeling: Verchroomd, gespoten, poeder coating
  3. Diameter: 2.4mm, 3.2mm, 4.0mm, 5.0mm, 6.0mm, 8.0mm, 10.0mm, 12.0mm. Ruimte tussen de strengen:1-3cm. De ruimte is afhankelijk van de omvang de gebruikte balletjes en eigen smaak.
  4. Kleur: Koper, antraciet, brons goud, rood zilver aeneous , bronzy ,geel enz.
  5. Vorm : Rond, pompoen-vorm, ovaal, rugby bal -vorm, enz.

Prijs informatie

De prijs is afhankelijk van de omvang van de balletjes, de vorm van de balletjes, de dichtheid van de strengen en het gebruikte metaal. De prijs is per vierkante meter is vanaf € 99,00 inclusief BTW en verzending.

Hoe te bestellen?

Als je het contactformulier invult, nemen we contact met je op. Dan bespreken we jouw wensen en eisen en wat de mogelijkheden zijn. We maken een offerte met een ontwerp en specificatie van de gebruikte materialen, de prijs en de levertijd.

Het gordijn wordt kant en klaar geleverd zodat het meteen kan worden opgehangen, inclusief rollers, rail en bevestigingsmateriaal.

De levertijd is circa 15 dagen inclusief het transport na bestelling en betaling.

Dit is een speciaal gemaakt product naar wens/eisen van de klant. Het is niet mogelijk om het product te retourneren.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.