Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Retour zendingen

Retour zending

Als je het ontvangen product of producten niet aan je verwachtingen voldoet dan kan de gehele bestelling of een gedeelte worden teruggestuurd. Hiervoor geldt dat de retourzending binnen 14 kalenderdagen na de verzenddatum in ons bezit moet zijn of dat u telefonisch of per email aangeeft dat de bestelling wordt geretourneerd. 

De producten moeten onbeschadigd zijn en in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd.  Er is echter voor draadgordijnen een speciale regel. Draadgordijnen worden op een hele specifieke wijze ingepakt waardoor de draden niet in de war komen. Dit inpakken is niet na te doen en als een draadgordijn uit de verpakking is geweest kan het niet meer worden verkocht. Dus de spelregel is als het draadgordijn UIT de verpakking is geweest dan kan het niet worden geretourneerd.

De kosten van het verzenden van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag, inclusief de verzendkosten binnen 14 kalender dagen worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalrekening. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretournerd dan zal de terugbetaling alleen voor de geretourneerde producten zijn exclusief de verzendkosten. Als de retourzending per email of telefonisch is gemeld dan geldt de datum van melding als datum ontvangst.

Indien het geleverde product defect is neem dan even contact met ons op dan verzorgen wij dat de bestelling wordt opgehaald.

Het retour adres is:

The Young Trade & Trends B.V.
Dorpstraat 36
5293AN Gemonde
Nederland

 

De melding van een retour (optioneel) kan plaatsvinden op retour@draadgordijn.nl of telefonisch op (31) 0345569499Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.