Helena 90x250 met Parels

Helena 90x250 met Parels

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Helena Draadgordijnen met parels 90x250

Waar zijn Helena draadgordijnen toe te passen?

Helena draadgordijnen zijn erg stijlvol en door de toepassing van een aantal parels op de draden mooii om een interieur een mooie uitstraling te geven. De parels kunnne naar eigen inzicht in een patroon worden geschoven. Door de maten van 10x250cm  kunnen Helena draadgordijnen op vele verschillende manieren worden toegepast. Het is een ideale mogelijkheid om een ruimte zowel fysiek als optisch in verschillende delen te scheiden. Door de open structuur blijft de ruimtelijke werking in stand in tegenstelling tot gewone gordijnen. Helena draadgordijnen worden als vitrage gebruikt maar ook als vliegengordijn. Door de maten van 100cm x 250cm passen ze goed in de meeste deuropeningen.

Beschikbare kleuren Helena draadgordijnen?

Helena draadgordijnen zijn beschikbaar in aantal verschillende trendy kleuren. Het aanbod van kleuren wisselt sommige kleuren verdwijnen en nieuwe komen. Zwart, Wit,  Ecru, Beige en licht grijs zijn altijd beschikbaar. Voor de andere beschikbare kleuren moet je maar even naar de voorbeelden kijken.

Ophangen van Helena draadgordijnen

De Helena draadgordijnen zijn aan de bovenzijde afgewerkt in een zogenaamde tunnel. Dit is een satijnen band in de kleur van de draden die wordt gebruikt om de draadgordijnen op te hangen. Het ophangen kan op verschillende manieren worden gedaan, namelijk door een roede, een stok of een buis door de tunnel te steken. Er zijn ander alternatieve methodes maar daarvoor verwijzen we naar de Veel Gestelde Vragen.

Op maat maken van Helena draadgordijnen

Draadgordijnen zijn gemaakt van geknoopte draden. Door de soort knoop in de draad kan et draadgordijn worden afgeknipt met een schaar zonder dat de draden gaan rafelen. Dat geldt ook voor de bovenband of tunnel.

Onderhoud van Helena draadgordijnen

Helena draadgordijnen kunnen gewassen worden op een temperatuur van 30 graden in de wasmachine. Om de draadgordijnen niet volledig in de knoop uit de wasmachine te halen zijn er twee voorzorgsmaatregelen. de eerste is om het gordijnen voor dat het van de ophanging wordt gehaald bij lkaar te schuiven en tieraps om het gordijn te doen. Doe dit op een afstand van 50cm over de lengte van het draadgordijn. De tweede voorzorgsmaatregel is om het gordijn in een waszak te doen. Hiiermee wordt voorkomen dat de draden in de trommel van de wasmachine verstrikt raken.