Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Vliegengordijn

Er zijn altijd tijden wat we de buitendeur willen open zetten om te kunnen genieten van het mooie weer en de frisse lucht. Maar wat vervelend, dan zijn er ale die vliegende insecten die naar binnen komen. Maar ook is het niet plezierig als iedereen naar binnen kan kijken door de deuropening en als laatste wil je ook soms het zonlicht tegenhouden. Allemaal redenen om te kijken naar de verschillende alternatieven om dit te doen.

Er zijn vele mogelijkheden van openslaande hordeuren, neerhangende schermen van horrengaas in vele verschillende uitvoeringen. Oplossingen die voordelen en nadelen hebben. Niet altijd gemakkelijk om er snel door heen te gaan, met huisdieren die er niet doorheen kunnen maar vooral nier erg decoratief en zeker niet passend bij je interieur.

Hier bieden wij betaalbare oplossingen die qua stijl en uitvoering kunnen worden afgestemd op je interieur. alle oplossingen hebben een eigen gezicht en stralen allure uit. Ze bieden dus een aanvulling op je interieur en houden de insecten buiten. Maar nog belangrijker is dat er vliegengordijnen zijn in vele verschillende maten zodat het niet alleen toepasbaar is voor de buitendeur, maar ook voor de openslaande tuindeuren of schuifpuien.

De draadgordijnen zijn uitstekend toepasbaar, in verschillende maten beschikbaar. Eenvoudig op te hangen op een roede, stok of buis. En gemakkelijk op maat te knippen met een gewone schaar. Ook de koordgordijnen kunnen uitstekend dienst doen als vliegengordijnen maar ook polyester en PVC deurgordijnen . Dan zijn er ook mooie luxe aluminium schakel gordijnen in vele verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Ook de aluminium schakel gordijnen zijn er in standaard maten maar kunnen in iedere gewenste maat en uitvoering worden gemaakt.

Veel plezier bij het bekijken van de verschillende oplossingen op de volgende pagina's. Mocht u vragen hebben over uitvoering. ophangen en of uw wensen kunnen worden uitgevoerd, neem dan even contact met ons op.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.