Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Lamee (Metal Cloth)

Lamee (Metal Cloth)

Lamee Gordijnen (metal Cloth)

Je bent op zoek naar een oplossing om een gedeelte van een ruimte af te scheiden zonder grote bouwkundige ingrepen. Het moet gemakkelijk op te hangen zijn, opzij kunnen schuiven maar meest belangrijk, de afscheiding moet een geweldige uitstraling hebben. Een echte WOW factor. Dan is een afscheiding in Lamee of te wel Metal Cloth gordijnen een geweldige oplossing.

Wat Is Lamee of Metal cloth?

Als je denkt aan metalen pailletten of plaatsjes die aan vierkanten onderling verbonden zijn dan krijg je een hele speciale stof. Deze stof is soepel en kan op vele manieren worden gebruikt. Een van de toepassingen is in een gordijn op maat gemaakt. Met een grote keuze voor de metalen plaatsjes en in heel veel kleuren. Als je naar de foto’s kijkt van de staalkaart dan kan je deze verscheidenheid zien. De plaatjes zitten dicht bij elkaar maar laten toch licht en lucht door.

Hoe worden Lamee gordijnen gebruikt?

De gordijnen worden op maar gemaakt en iedere breedte van het gordijn als wel als de hoogte kan worden gemaakt. Van 50cm breed met een hoogte van 500 cm, of bijvoorbeeld 10 meter breed en 350cm hoog. De Lamee gordijnen worden voorzien van haken en worden op een gordijnrail gehangen. Dit kan geplooid zijn of strak en de gordijnen worden op deze manier gemaakt. De onderstaande afbeelding is slechts een voorbeeld. De lengte van de plooi is variabel en kan worden aangepast aan je wensen. Mocht de combinatie van de gekozen omvang en soort niet overkomen met de mogelijkheden dan laten we dit weten. Het gordijn komt er dus altijd perfect uit te zien.

Beschikbare uitvoering van de pailletten

De pailletten of plaatjes kunnen 2mm to 10mm in doorsnee zijn, vierkantjes, rondjes, kruisjes, zeskantig, in meer dan 30 kleuren en bijna alle  is mogelijk. Wij hebben voorbeelden van de stof en in verschillend kleuren. Dit is een staalkaart van alle verschillende mogelijkheden:

Hoe worden Lamee gordijnen bestelt

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan via het contactformulier contact met ons op. Als je de maten weet, eventueel al de gewenste kleur, geplooid of niet geplooid geef dit dan aan. Wij bellen je snel terug om je wensen/eisen te bespreken. Er wordt een offerte gemaakt en na acceptatie worden de gordijnen naar je eigen specificatie gemaakt.

Levertijd

De levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen. De gordijnen komen klaar om op te hangen bij je binnen, inclusief de rollers en de rails.

Prijsindicatie

De prijs is per vierkante meter en begint bij €89,00.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.