Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Een beschrijving van onze organisatie

Draadgordijn.nl is één van de webshops van The Young Trade & Trends B.V. en bestaat sinds 2008.

The Young Trade & Trends B.V. is een import- en exportbedrijf dat zich bezighoudt met het vinden van innovatieve producten op verschillende gebieden zoal Life Style producten, elektronische Gadgets, Spy-producten en beveiligingsproducten, zoals bewakingscamera’s, alarmsystemen en complete sets bewakings- plus beveiligingsproducten voor zowel thuis maar ook zakelijk gebruik. Als laatste specialiteit hebben wij een totaal aanbod van (action) camera’s.

Wij hebben meerdere webshops, die zich toespitsen op verschillende producten en markten. Twee andere webshops zijn www.gabstore.nl en www.huisentuinstore.nl

Draadgordijn.nl heeft zich gespecialiseerd in het leveren van verschillende varianten van draadgordijnen. Niet alleen verschillende materialen en afmetingen maar ook in vele kleuren. Ook speciale draadgordijnen zoals vlam vertragende draadgordijnen voor hoofdzakelijk openbare ruimtes.

Wij zoeken altijd naar de nieuwste snufjes die een waardevolle toevoeging zijn op de wensen van onze afnemers. Door onze directe relatie met de fabrikanten kunnen we gezamenlijk zorgen voor een constante kwaliteit en een steeds verbeterde duurzaamheid tijdens het fabricageproces. Tevens geeft ons dit een unieke positie voor nieuwe productontwikkelingen. Laatste ontwikkelingen zijn fluorescerende gordijnen en kristal draadgordijnen. Met name deze laatste biedt onze afnemers de unieke gelegenheid om zelf een patroon te bedenken en te laten maken.

Onze producten worden geleverd zowel direct aan de consument (B2C) maar ook aan bedrijven zoals standbouwers, evenementen organisaties en binnenhuis architecten. Wij hebben een speciaal programma voor business klanten. Voor meer informatie kijk bij zakelijke klanten in de voet van het scherm

De kracht van Draadgordijn.nl is dat alles in ruime mate op voorraad is en dus direct geleverd kan worden. Door onze eigen import heeft draadgordijn.nl een aantal unieke producten, die nergens anders te verkrijgen zijn.

Door een goede combinatie van lokaal inkopen en eigen import kunnen wij een goede prijs garanderen.

 Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.