Aluminium ketting vliegengordijn

Aluminium ketting vliegengordijn

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Je wilt een deur opening afschermen voor bijvoorbeeld insecten of om teveel licht buiten te houden maar het moet niet zo’n standaard gordijn zijn dan is een Aluminium ketting of schakel vliegengordijn de oplossing. Het is zeer attractief voor cafés, restaurants, winkels en bieden een gemakkelijke doorgang voor personeel en klanten. Dit type vliegengordijn is niet alleen voor zakelijk gebruik maar ook voor thuis.

De aluminium ketting gordijnen zijn gemakkelijk te monteren en kunnen op iedere maat worden gemaakt. Daarbij zijn ze te maken in vele kleuren (zie de foto). Het is ook mogelijk om kleuren te combineren en het aluminium vliegengordijn af te stemmen op je interieur. Het is zelfs mogelijk om een kleine afbeelding te maken zoals een logo.

De aluminium ketting gordijnen zijn geanodiseerd en zullen niet roesten. Door de behandeling zal ook de kleur niet vervagen. De kettingen worden individueel boven in een rail opgehangen. De rail wordt per lengte met twee of drie schroeven opgehangen. Door deze constructie kan het vliegengordijn op simpele wijze worden verwijderd en opgeborgen voor de winter, als dat nodig is.

De aluminium vliegengordijnen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De standaardmaat is 90cm breed en 210cm hoog. Maar iedere maat kan worden gemaakt van zeer klein, tot heel hoog en zeer breed. U heeft een niet standaad deur kijk dan eens bij Chain Link Curtain. De schakels zijn 12mm breed en 24mm hoog. Er zijn twee uitvoeringen of 1.6mm (medium) of 2mm zware schakels.