Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Metaalgaas gordijnen

Metaalgaas gordijn (Metal Link)

Je bent op zoek naar een oplossing om een gedeelte van een ruimte af te scheiden zonder grote bouwkundige ingrepen. Het moet gemakkelijk op te hangen zijn, opzij kunnen schuiven maar meest belangrijk, de afscheiding moet een geweldige uitstraling hebben. Een echte blikvanger. Dan is een afscheiding in Metaalgaas of te wel Metal Link gordijnen een geweldige oplossing.

Wat Is Metaalgaas of Metal Link?

Het is inderdaad een luxe uitvoering van metaalgaas. Beschikbaar in vele varianten, zoals draaddikte van 0,6mm tot 2mm, openingen in het gaas van 3mm, 4mm, 5mm, tot aan 10mm en zelfs aangepast aan je specifieke wensen. Hieruit kan je al zien het is geen gewoon gaas denk dan nog eens aan meer dan 100 kleuren en zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit hoe het gaas wordt gevlochten Kijk eens naar de voorbeeld foto’s. Het metaalgaas gordijn wordt naar jouw specificaties opening, kleur en draaddikte samengesteld.

Hoe worden metaalgaas gordijnen gebruikt?

Metaalgaas gordijnen of schermen is een nieuw materiaal voor decoratie van een gebouw of ruimte. Het wordt als afscheiding van een ruimte gebruikt, als zonnescherm, als versiering van bijvoorbeeld een lamp. Metaalgaas biedt je de mogelijkheid om “Out Of The Box” te denken. Heel veel is mogelijk.

Waar kan je het toepassen?

Overal zoals in huis, een concertzaal, museum, hotels, zalen enz enz. Er is altijd een uitvoering doe past bij je creatie en past in het interieur.

Hoe worden de gordijnen opgehangen?

De gordijnen worden op maat gemaakt en iedere breedte als wel als de hoogte kan worden gemaakt. De metaalgaas gordijnen worden voorzien van haken en worden op een gordijnrail gehangen. Dit kan geplooid zijn of strak en de gordijnen worden op deze manier gemaakt.

De metaalgaas gordijnen worden gemaakt naar je eigen specificaties. Dit betekent in de maatvoering hoogte en breedte, maar ook de opening van het gaas, de vormgeving en kleur. De metaalgaas gordijnen kunnen van Aluminium, Aluminium legering of roestvrijstaal worden gemaakt.

Hoe worden Metaalgaas gordijnen bestelt?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan via het contactformulier contact met ons op. Als je de maten weet, eventueel al de gewenste kleur, geplooid of niet geplooid geef die dan aan. Wij bellen je snel terug om je wensen/eisen te bespreken. We werken gezamenlijk de mooiste oplossing uit. Er wordt een offerte gemaakt en na acceptatie worden de gordijnen naar je eigen specificatie gemaakt.

Wat is de levertijd?

De levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen. De gordijnen komen klaar om op te hangen bij je binnen, inclusief de rollers en de rails.

prijsindicatie

de prijs is per vierkante meter en begint bij €89,00.

Geen producten gevonden voor deze selectie.


Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.