Schakels strengen gordijn

Schakels strengen gordijn

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Je wilt een afscheiding maken in een ruimte maar zoekt een oplossing met allure waar geen bouwkundige werkzaamheden voor nodig zijn. Dan is aluminium schakel gordijn een mooie luxe invulling van je wens.

Een Aluminium schakel gordijn is zeer attractief voor cafés, restaurants, winkels en bieden een optische afscheiding die wel afschermt maar niet de doorgang voor personeel en klanten belemmert. Dit type gordijn is niet alleen voor zakelijk gebruik toepasbaar maar ook voor in huis. De aluminium schakel gordijnen zijn gemakkelijk te monteren en kunnen op iedere maat worden gemaakt. Daarbij zijn ze te maken in vele kleuren (zie de foto). Het is ook mogelijk om kleuren te combineren in één aluminium gordijn voor een mooie afstemming interieur. Het is zelfs mogelijk om een kleine afbeelding te maken zoals logo of simpele tekening.

De aluminium ketting gordijnen zijn geanodiseerd en zullen niet roesten. Door de behandeling zal ook de kleur niet vervagen. De kettingen worden individueel boven in een rail opgehangen. De rail wordt per lengte met twee of drie schroeven opgehangen en kan door meerdere rails aan elkaar te maken een grote lengte creëren. Door deze constructie kan het Aluminium schakel gordijn op simpele wijze worden opzijgeschoven als dat nodig is.

De aluminium schakel gordijnen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Iedere maat kan worden gemaakt van zeer klein, tot heel hoog en zeer breed. De schakels zijn 12mm breed en 24mm hoog. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals 1.6mm (medium) of 2mm zware schakels.

De aluminium schakel gordijnen worden op maat gemaakt. Geef je wensen aan ons door zoals breedte, hoogte en kleur en er wordt een offerte gemaakt. Dit kan ook met ons contactformulier. Klik op de link om verder te gaan.

Het produceren van de gordijnen en het versturen kost ongeveer 15 dagen.

Dit is een niet standaard product en kan niet worden geretourneerd.