Welkom op de nieuwe shop van Draadgordijn!! 

 

 

Gordijnen van metaal

Gordijnen van metaal

Metaal Gordijn

Je zoekt naar een mooie exclusieve mogelijkheid om stukje van een ruimte af te scheiden, of rondom tafels in je restaurant, een deel van een kantoor kijk dan eens naar de mogelijkheden van gordijnen gebaseerd op verschillende technieken van roestvrij staal, aliminium en andere metaalsoorten. Het geeft ongekende mogelijkheden en er is heel veel mogelijk. zowel in afmetingen als kleur. Licht doorlatend of juist bijna dicht.

De nieuwste trend in afscheiding of room divider in een ruimte. Een mooie luxe afwerking, met een geweldige uitstraling. wordt gemaakt naar je eigen specificatie, zoals kleur, te gebruiken uitvoering en exact gemaakt naar de juiste maten voor je project. Een materiaal wat duurzaam is jaren mooi blijft.

Er is een onderscheid te maken in de volgende type uitvoeringen:

Ball Chain curtain of balletjes gordijn

Dit is een gordijn dat uit een aantal strengen bestaat. De strengen zijn metalen balletjes of kralen die aan elkaar vastzitten, denk aan een ketting. Verschillende metaal soorten zoals koper of RVS in doorsnee variënd van 3,2mm tot 12mm.

Metalic cloth of plaatjes/lamee gordijn

Een metaal plaatjesgordijn is samengesteld uit kleine plaatjes of Pailletten die aan 4 kanten aan elkaar zijn vastgemaakt. Hierdoor onstaat er een flexibele stof die als gordijn kan worden gebruikt. De plaatjes zijn er in verschillende vormen, kleuren en grote. De plaatjes gordijnen worden op maat gemaakt volledig naar je wensen.

Chain link of Alimiunium schakels           

Een gordijn samengesteld uit strengen van aluminium schakels die in 15 kleuren gemaakt kunnen worden, De schakels zijn aan elkaar vastgemaakt in een lange strend en zijn zeer flexibel waardoor er gemakkelijk doorheen gelopen kan worden. De strengen zijn aan de bovenzijde aan een rail opgehangen. De hoogte van de strengen en de breedte van het gordijn zijn aan te passen aan de gewenste maten voor het project Pf het nu 100cm of 800cm moet zijn maakt niet uit.

Metalic mesh of metaalgaas gordijn            

Bij metaal gaas wordt er vaak gedacht aan afrasteringen. Dan zijn de mazen wijd en vaak is het geplastificeerd. Metaal gaas gordijnen zijn veel fijner van maas en gebruikt draad. Het gordijn valt dan ook heel soepel, kan een grote afstand overbruggen zowel in hoogte als in breedte. Zowel voor een deur opening maar ook om een grote ruimte optisch op te delen. Dit kan vele meters breed zijn. Afgestemd op je eigen wensen in uitvoering

 Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.