Milano 150x300

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Milano Draadgordijnen 150 x 300

Waar toe te passen

De ruimte waar je draadgordijnen wilt toepassen is meer dan van een normaal huis. De hedendaagse ruimte in een woning of een kantoor is vaak rond de 240cm tot 260cm. Deze hoogte kan door veel draadgordijnen worden gerealiseerd. Als de hoogte van de ruimte meer is dan 250cm dan is het Milano draadgordijn met een hoogte van 300cm een van de weinige mogelijkheden om het draadgordijn tot op de grond te laten hangen. Draadgordijnen worden toegepast om een ruimte fysiek en optisch te scheiden. Door de open structuur van een draadgordijn blijft er een goeds ruimtelijk effect.

De breedte van 150cm het ook toepasbaar in een bredere omgeving. Milano is beschikbaar in 5 verschillende kleuren Wit, Zwart, Ecru, Champagne en Zilver Grijs. De bovenband of tunnel is een satijnen band in de kleur van de draden en kan gebruikt worden om een stok, roede of buis doorheen te steken en het gordijn daarmee op te hangen. Ook de andere manieren van ophangen zoals beschreven in de rubriek veel gestelde vragen kunnen worden toegepast.

Het draadgordijn kan worden gewassen op een temperatuur van 30 graden niet centrifugeren of in de droogtrommel doen. Advies is om voor het gordijn van de ophanging te halen, de draden met een touwtje of een Tyrap bij elkaar te nemen, doe dit om de 50 cm. Hiermee wordt voorkomen dat de draden in de knoop komen.