Milano draadgordijn Ecru (150x300)

Milano draadgordijn Ecru (150x300)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95
Milano Draadgordijn is een soepel vallend decoratief draadgordijn met lichtglanzende dunne draden. De afmeting is 150cm breed en 300cm hoog.  De kleur van dit draadgordijn is Ecru. De Milano draadgordijnen zijn aan de bovenzijde afgewerkt met een tunnel die is uitgevoerd in een satijnenband in de kleur van de draden. Het draadgordijn heeft densiteit van 4 draden per cm en een draad heeft een dikte van 1,2mm.
Beschrijving

Details

Milano draadgordijn Ecru 150Bx300H (cm)

Milano draadgordijn is een soepel vallend decoratief draadgordijn met lichtglanzende dunne draden. De afmeting is 150cm breed bij 300cm hoog. De kleur van dit draadgordijn is Beige. de kleur is een warme tint niet te licht De tunnel is een satijnenband in de kleur van de draden. Het Milano draadgordijn heeft een densiteit van 4 draden per cm en een draad heeft een dikte van 1,2mm.

Waar kan het Milano Draadgordijn worden gebruikt,

Milano draadgordijn kan op vele manieren worden gebruikt. Wil je een afscheiding maken in een huiskamer, showroom, winkel ofin een beursstand zijn Milano draadgordijnen een mooie en practische oplossing. Of wil je raamdecoratie of de de inkijk beperken van de schuifpui dan opnieuw zijn Milano draadgordijnen een elegante , mooie, practische en betaalbare oplossing. Door de draaddensiteit blijft er veel licht binnen komen maar Milano draadgoridjnen bieden wel de privacy.

Hoe worden Milano draadgordijnen opgehangen

Door de afwerking aan de bovenzijde in een zogenaamde tunnel is het ophangen simpel door een buis, roede of stok door de tunnel te steken. Er zijn alternatieven voor het ophangen zoals een gespannen staaldraad. Er is altijd een ophangmethode die bij je interieur past. Moet je een grotere breedte overbruggen neem dan contact met ons op. Er is een samenwerking met een web winkel die roedes aan een stuk kan leveren tot een lengte van 7 meter.

Milano Draadgordijn alleen strak of ook geplooid?

Milano draadgordijn kan natuurlijk strak worden opgehangen maar er zijn verschillende manieren om het plooiend op te hangen. Meer weten? kijk dan in de rubriek Veel gestelde vragen daar zijn de alternatieven op een rijtje gezet.

Schoonmaken van Milano draadgordijnen.

Het Milano draadgordijn kan worden gewassen op een maximale temperatuur van 30 graden. Voor het wassen moeten de draadgordijnen per stuk bij elkaar wordt genomen. Het beste is om het gordijn op de roede naar ëën kant te schuiven en dan om de 50 cm een koordje om het gordijn te binden. Ook een tie-wrap werkt uitstekend. Bij gebruik van een koordje let wel op dat dit kleur echt is. Het gordijn kan ook in de wasmachine maar dan moet het wel in een waszakje worden gestopt, anders kan het verstrikt raken in de machinen of vreselijk in de knoop raken.

Op maat maken van een Milano draadgordijn

Door de specifieke wijze waarop het Milano draadgordijn is gefabriceerd kan het op simpele wijze worden aangepast in zowel de hoogte als de breedte. Een (scherpe) schaar is het enige gereedschap wat hiervoor nodig is. Door de speciale manier waarop de draden zijn gefabriceerd/geknoopt zullen deze niet gaan rafelen. Door meerdere gordijnen aan elkaar te schuiven kan de breedte worden vergroot. Eventueel kunnen de Milano draadgordijnen met een klein steekje aan elkaar worden vastgemaakt. 

 

Extra informatie

Extra informatie

Gordijntype Draadgordijn
Kleur Ecru
Breedte x hoogte (cm) 150x300
Aantal draden 10 per inch (2,54cm)
Materiaal Nee
Beoordelen

Schrijf uw eigen review