Draadgordijn Rood/zilver 90x250

Draadgordijn Rood/zilver 90x250

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
Dit is een speciaal gordijn door de samenstelling van draden en glinster materiaal. Een draadgordijn of een sliertgordijn beide namen kunnen worden gebruikt. Wel erg leuk voor een deur opening of een afscheiding in een ruimte. De afmeting is 90x250 en de kleur is Rood met zilver
Beschrijving

Details

Beschrijving

Dit is zowel een draadgordijn als een sliertjes gordijn. Door de combinatie van draden en zilver ontstaat er een unieke combinatie met een Bling Bling uitstraling. De draden zijn circa 3mm breed en plat afgewerkt. De draden hangen om de 10mm. Deze combinatie is Rood met een zilverdraad en heeft de afmeting 90x250.

Waar te gebruiken

Door de afmetingen kan het gordijn in een deuropening worden gebruikt als afscheiding van de achterliggende ruimte maar ook als Vliegengordijn. Daarnaast is het een hele mooie elegante afscheiding van in een ruimte. Door de schittering is het effect echt mooi zeker als er lichtval is.

Hoe op te hangen

De draden komen aan de bovenzijde samen en zijn samen tot een tunnel verwerkt. De tunnel kan worden gebruikt om een ophanging door te steken. Voor meer details over de mogelijke ophanging kijk in de FAQ op onze website. Het op maat maken zowel in de hoogte als de breedte is mogelijk met een (scherpe) schaar. De draden en de tunnel rafelen niet

Verzorging

Dit draadgordijn (Patrica) kan met de hand worden uitgespoeld. Nat ophangen om te drogen. Het mag niet in de wasmachine, droger of centrifuge.

Extra informatie

Extra informatie

Gordijntype Draadgordijn
Kleur Rood
Breedte x hoogte (cm) 90x250
Aantal draden Nee
Materiaal Polyethyleen
Beoordelen

Schrijf uw eigen review