Helena Draadgordijn met parels Olijfgroen

Helena Draadgordijn met parels Olijfgroen

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 13,95
Helena draadgordijnen met Parels zijn in een standaardmaat van 90Bx250H. Aan de bovenzijde is het draadgordijn afgewerkt met een zogenaamde tunnel waar een buis, stok of roede doorheen geschoven kan worden. Deze tunnel is een satijnenband in de kleur van de draden. Het draadgordijn heeft een densiteit van 4 draden per cm en een draad heeft een dikte van 1,2mm. De draden zijn licht glanzend en er zijn parels in kleur in verwerkt, Dit draadgordijn heeft een mooie luxe uitstraling die in ieder interieur past. Draadgordijnen zijn op simpele wijze op maat te maken.
Beschrijving

Details

Helena draadgordijn met parels.

Helena draadgordijnen kunnen op vele manieren worden ingezet in een interieur, zoals een visuele afscheiding, in een deuropening of voor het raam als raam decoratie.  Helena draadgordijnen geven een mooie oplossing met de luxe uitstraling. In het draadgordijn zijn een aantal parels verwerkt, vaak in de kleur van de draden soms met een tegenovergestelde kleur. Er is een mooi scala van kleuren leverbaar. De draden zijn 1,2mm dik en er zijn 4 draden per centimeter gebruikt. De parels kunnen verschoven worden en kunnen dus een willekeurig worden verdeeld of er kan een patroon worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld een ruit.

Ophanging Helena draadgordijn

De Helena draadgordijn is aan de bovenzijde afgewerkt met een zogenaamde tunnel van satijnband in een bijpassende kleur van de draden. In de tunnel kan een roede, buis of stok worden geschoven die als ophanging wordt gebruikt. Er zijn ook andere manieren om het gordijn op te hangen, kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen

Helena draadgordijnen op maat maken

Door de specifieke wijze waarop de draden van een draadgordijn worden gefabriceerd kan zowel in hoogte als de breedte het op simpele wijze worden aangepas. Een (scherpe) schaar is het enige gereedschap wat hiervoor nodig is. Door de speciale manier waarop de draden zijn gefabriceerd/geknoopt zullen deze niet gaan rafelen. Wil je een breder gordijn dan 90cm dan kunnen de draadgordijnen simple tegen elkaar worden aangeschoven. Door de grilligheid van de draden zal de scheiding tussen de gordijnen niet opvallen. Eventueel kunnen de tunnels van de gordijnen met een klein steekje aan elkaar worden bevestigd.

Geplooid of strak ophangen

Draadgordijnen kunnen strak gehangen worden dan is de breedte van 90cm van toepassing. Een andere manier van ophanging is om een plooi te maken op de ophanging zoals de buis. Houd dan rekening dat er meerdere gordijnen nodig zullen zijn. Hierbij moet je denken aan minimaal 1,5 maal de breedte. Als je een vaste plooi wilt hebben dan kan er ook dat er een plooiband op de tunnel kan worden genaaid. 

Extra informatie

Extra informatie

Gordijntype Draadgordijn
Kleur Olijfgroen
Breedte x hoogte (cm) 90x250
Aantal draden 10 per inch (2,54cm)
Materiaal Nee
Beoordelen

Schrijf uw eigen review