Waterfall Beige

Waterfall Beige

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 13,95
Het draadgordijn Waterfall in de kleur Beige met de maten 100Bx250H (cm), De draden zijn 1,2mm dik en er zitten 4 draden per centimeter
Beschrijving

Details

Draadjes die samen een gordijn maken

Dit draadgordijn heeft een beige kleur. Waterfall Draadgordijnen wordt geleverd in een standaardmaat van 100Bx250H. Aan de bovenzijde is het draadgordijn afgewerkt met een zogenaamde tunnel waar een buis, stok of roede doorheen geschoven kan worden. Deze tunnel is een satijnenband in de kleur van de draden. De draden bestaan uit kleine knoopjes gemaakt van 4 afzonderlijke draden. Het draadgordijn heeft densiteit van 4 draden per cm en een draad heeft een dikte van 1,2mm. De draden zijn licht glanzend en hebben een mooie luxe uitstraling en passen in ieder interieur. Er zijn vele trendy kleuren beschikbaar die ook regelmatig wisselen.

Draadgordijn, sliertjegordijn of spaghettigordijn

Er zijn heel veel verschillende namen in omloop voor draadgordijn. Naast draadgordijn wordt sliertjesgordijn, spaghettigordijn, koordgordijn of de Engelse naam String Curtains. Koord gordijn is niet helemaal juist omdat de koorden dikker zijn en verder uit elkaar hangen. Koordgordijnen staan op onze website op een andere plaats https://www.draadgordijn.nl/charleston.

Draadgordijnen overal toepasbaar in huis en zakelijk

Het draadgordijn kan op vele manieren worden toegepast, als optische afscheiding in een ruimte, als gordijn voor de ramen of in een deuropening.Door de vele verschillende kleuren die beschikbaar zijn past het altijd in je interieur.

Gemakkelijk op maat maken

Door de specifieke wijze waarop het draadgordijn is gefabriceerd kan het op simpele wijze worden aangepast aan zowel in hoogte als de breedte. Een (scherpe) schaar is het enige gereedschap wat hiervoor nodig is. Door de speciale manier waarop de draden zijn gefabriceerd/geknoopt zullen deze niet gaan rafelen. Door meerdere gordijnen aan elkaar te schuiven kan de breedte worden vergroot.

Vele verschillende ophangingen

De ophangsystemen die kunnen worden gebruikt zijn een roede, een buis of een stok. Voor een grotere lengte kan er ook een gespannen staaldraad worden gebruikt. Alle soorten ophangingen zijn op vele plaatsen zoals de betere doe het zelf winkels of interieur inrichters te koop, zodat er altijd een ophangingssysteem is voor uw specifieke omgeving. Mocht je iets speciaals willen neem dan contact met ons op. Ook als je een roede uit een stuk wilt met een lengte van 3 tot 7 meter kunnen we je door verwijzen.

Geplooid of strak

Een draadgordijn kan strak worden gehangen op bijvoorbeeld een roede of stok. Als je de draden dichter op elkaar wilt hebben of een speels effect wilt bereiken dan kan het gordijn dichter op elkaar worden geschoven op de roede. Er zijn nog andere mogelijkheden om hetzelfde effect te bereiken zoals bijvoorbeeld zeilringen in de tunnel. Kijk op de website naar de veel gestelde vragen https://www.draadgordijn.nl/veel-gestelde-vragen

Schoonmaken of wassen in mogelijk

De Waterfall draadgordijnen kunnen woren gewassen op een temperatuur van 30 graden. Om de vele draden niet in de war te laten komen moet het draadgordijn om de e-50cm bij elkaar worden gebonden door een koordje of een tie-wrap om de draden te binden. Verder is het aan te raden om het draadgordijn in een waszak te doen. Niet centrifugeren.

Extra informatie

Extra informatie

Gordijntype Draadgordijn
Kleur Beige
Breedte x hoogte (cm) 100x250
Aantal draden 10 per inch (2,54cm)
Materiaal 100% polyester
Beoordelen

Schrijf uw eigen review