Ball chain streng

Ball chain streng

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
Ball Chain streng is een streng van metalen balletjes, die aan elkaar vastzitten. De balletjes zijn beschikbaar in verschillende maten en in vele kleuren. De strengen worden op een (gordijn) rail gehangen en vormen gezamenlijk een gordijn.De strengen en gordijnen worden gemaakt aan de hand van u eigen specificaties. Iedere hoogte en breedte is leverbaar

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Ball Chain streng is een streng van metalen balletjes, die aan elkaar vastzitten. De balletjes zijn beschikbaar in verschillende maten en in vele kleuren. De strengen worden op een (gordijn) rail gehangen en vormen gezamenlijk een gordijn.De strengen en gordijnen worden gemaakt aan de hand van u eigen specificaties. Iedere hoogte en breedte is leverbaar. De omvang van de balletjes kan van 2mm tot aan 12mm zijn. De meest gangbare kleuren zijn aluminium, wit, antiek koper, koper, messing, antiek messing, chroom zwart en grijs.

Ball Chain curtains of te wel balletjes gordijn is een moderne en unieke oplossing voor het afscheiden van een gedeelte van een ruimte of in een doorgang. Door de luxuese uitstraling en de beschikbaaeheid van vele verschillende uitvoering en kleuren past het werkelijk overal. De afwerking is luxe en blijft jarebn mooi door de afwerking. Echt een sieraad in je interieur zowel bijvoorbeeld thuis als in een restaurant, hotel, kantoor of winkel.

Neem contact met ons op en geef je wensen door. Wij ontwerpen samen met jou en de producent het de mooiste oplossing. Wij maken een offerte voor je en na acceptie van de offerte en de betaling worden de strengen/gordijnen voor je gemaakt. Dit process duurt tussen de 10 en 15 werkdagen.

Wij hebben een voorbeeld prijslijst opgenomen zodat je aan de hand van de vierkante meter prijs ongeveer kunt inschatten wat de kosten zullen zijn.

Wij hebben van de meeste producten als voorbeelden in huis.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review